GLTS Childcare

Andover, MA

Academic

At Studio 26, we are proud to have created a beautiful design within the Greater Lawrence Technical School, bringing to life a much-needed child care center. Our project involved the transformation of an outdated cafe into a space that now features three functional classrooms tailored for infants, toddlers, and preschool children. The design also incorporates a fully functional kitchen, a dedicated laundry area, and a shared bathroom space for the kids. In each classroom, you’ll find built-in millwork that includes teacher desks, cubbies for the children, and changing stations, ensuring a nurturing and efficient environment for young learners.

Gallery

Copyright © 2023 Studio 26 Design Collaborative, LLC. All Rights Reserved.

Website Design by Tomo360